Danet Fabrika
 

Danet, kurulduğu 1975 yılından bugüne sofraları sağlıklı, lezzetli, kaliteli et ve et ürünleri ile buluşturuyor. Afyonkarahisar'ın et üretme yöntemlerine sıkı sıkıya bağlı olan Danet, bu yönüyle lezzetseverlerin takdirini kazanmayı da başarmış bir marka. Üretimdeki temel et ihtiyacını Türkiye'nin en iyi büyükbaş hayvan cinsi olarak kabul edilen ve Afyonkarahisar'daki özel besi çiftliklerinde yetiştirilen hayvanlardan sağlıyor. Büyükbaş hayvanlar, veteriner hekim kontrolünde ve İslami usullere uygun olarak kesiliyor. Hayvan seçiminde uzmanlaşan Danet, et ürünleri üretimi ve dağıtımına kadar olan tüm süreçleri sıkıca denetleyerek kontrol altında tutuyor. Aynı zamanda gıda güvenliği ve hijyen tedbirlerine verdiği değeri üretimin her aşamasında gözler önüne seriyor. Modern teknolojilerle üretim yapan, lezzete ve geleneğe verdiği değeri tüm ürünlerinde gösteren Danet'in glütensiz, gerçek Afyon sucuğu, coğrafi işarete de sahip. Ayrıca bu ürünüyle gıda güvenliği alanında, insan sağlığına katkı sunan, sürdürülebilirliğe destek veren markalara verilen Güvenilir Ürün Platformu "Feed the Future" Ödüllerinde, 3 dalda Birincilik Ödülü'ne layık görülen Danet; sucuk, salam, kavurma, pastırma, jambon gibi 80'den fazla lezzeti, Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Hong Kong, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kuveyt, Lübnan, Seyşeller, Tanzanya, Ürdün gibi 20'ye yakın ülkeye ihraç ediyor ve farklı mutfak kültürlerinin beğenisine sunuyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR